Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

El bosc dels sentits

Adreça : Àrea de lleure, 08450
Població: Collserola
Comarca: Barcelonès
Nivells: - Infantil - CI -
Descripció:

EL BOSC DELS SENTITS

Sortida per a grups escolars

Recorregut de natura on, mitjançant jocs, contes i activitats, els infants descobreixen pas a pas els canvis que tenen lloc a les plantes i animals durant la tardor i/o primavera.

Nivell: Ed. Infantil i Cicle Inicial de primària

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: A l´hora de dinar

Durada: 3 hores aprox.

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric (segons l´e'poca de l´any) i gorra, calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Descripció de l´activitat:

Activitat dirigida als més petits de l'escola on descobriran els secrets del bosc mediterrani a traves de l'experimentació directe amb els seus sentits. A traves de jocs i dinàmiques olorarem, escoltarem, observarem i tocarem per entendre característiques del bosc. La millor manera d'aprendre.

També es pot realitzar al Montseny i a Sant Llorenç del Munt.

Objectius pedagògics

  • Propiciar de manera directe el contacte de l'infant amb el medi natural.
  • Conèixer amb profunditat els trets més característics del medi en el qual treballem.
  • Sensibilitzar a l'infant en valors ecològics.

Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll

Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d'Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d'uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l'Àrea de Lleure de Can Coll.

Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l'A18, heu d'agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l'avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll.

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Coll
Població: Collserola
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -