Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

El joc del drac de Poble Espanyol

Adreça : Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - Infantil - CI -
Descripció:

Acompanyats per un científic molt peculiar, buscareu pistes i, Quan les atengui, Podrem anar al laboratori. Allà Hare experiments per Trobar el misteriós Drac de Set Caps, el Drac de la Festa Major. Si no ho troba, aquest any no hi hauria festa al Poble i serà molt avorrit ... Us Necessitem!

Objectius curriculars

1. Participar adequadament en situacions d'interacció comunicativa.
2. Identificar la Festa Major com una esdeveniment Important del nostre entorn social i cultural.
3. Sincronitzar Moviments corporals mitjançant estructures bàsiques senzilles.
4. Utilització com adequada de nocions bàsiques de mesura del temps (abans, després, Passat, present i futur).

Competències bàsiques

1. Artística i cultural.
2. Autonomia i iniciativa personal.
3. Comunicació lingüística.
4. 1h 45m (Horaris 10: 30h i 12: 30h)
5. Català


Per a aquesta activitat es Requereix un mínim de 50 alumnes.

Un cop acabada l'activitat, no puede arrodonir l'estada amb Propostes complementàries per Aprovech tot el que el Poble posaran a super disposició: menjar a la zona pícnic, descobrir les magnífiques vistes des del mirador del Monestir, conèixer el Museu Fran Daurel d'art contemporani, deixar-se sorprendre pel treball dels artesans i ara también pantalles tàctils, instal·lacions audiovisuals i una zona amb tobogans a l'aire lliure. No us perdeu el nou espai FESTA, una espectacular experiència multimèdia sobre les festes populars, inclosa amb l'entrada.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Poble Espanyol
Població: Barcelona
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -