Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Cursa d'Orientació a Can Coll (Collserola)

Adreça : Àrea de lleure Can Coll (Collserola),
Població: Collserola
Comarca: Barcelonès
Nivells: - Infantil - ESO -
Descripció:

La cursa d’orientació és un circuit on els participants ajudats per diferents materials com són la brúixola, el mapa, el full de control... hauran de trobar les fites que els hi demana el mapa. Les fites estan penjades per tot el recorregut de la cursa. En funció de l’edat dels participant la dificultat augmenta, ja sigui per la distància del recorregut, per un augment en el número de fites que han de trobar, etc.


En l’espai on es realitza l’activitat hi ha controladors en els punts estratègics per afavorir un bon funcionament de la mateixa.


Dividirem el grup en grups reduïts aproximadament de 3 o 4 participants per fer que treballin tots.Al principi de la cursa els hi fem una breu explicació sobre els orígens tot demanant la participació del nens/es.Seguidament els hi expliquem el material amb el que treballaran i com ho han de fer. Un cop tenen clar el material, elfuncionament i les normes donem sortida als diferents grups amb un marge de temps entre un grup i l’altre i els hicontem el temps total que han trigat a fer la cursa.. En diferents punts del recorregut també trobaran unes estacionson amb l’ajuda d’un monitor hauran d’omplir unes fitxes on aprendran a interpretar corbes de nivell i reconèixer lavegetació típica del bosc mediterrani.


Un cop finalitzada demanem la seva opinió i si hi tenen dubtes per resoldre.


Punt de trobada amb l´escola:
- Punt de trobada amb l'escola: Àrea de lleure de Can Coll
Si sortiu de Barcelona, agafeu la ronda de Dalt, deixeu-la a la sortida 4 (velòdrom d’Horta i continueu en direcció Cerdanyola. Al cap d’uns 9.5 km trobareu senyalitzacions de l’Àrea de Lleure de Can Coll. Tant si veniu de Barcelona, com del Vallès per l’A18, heu d’agafar la sortida de Cerdanyola/Ripollet i continuar en aquesta direcció passant per la ronda de Cerdanyola i continuant per l’avinguda Primavera, fins la carretera Cerdanyola a Barcelona. En aquesta carretera a 1.5 km trobareu Can Coll


Hora d´arribada: 10:00 h.
Hora d´acabament: 13:30h. aprox. (fins l´hora de dinar)


Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu (boteso bambes, no sabates!).

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Coll
Població: Collserola
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -