Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
PDF

Taller d'ungüent de plantatge

Població: Activitat a l´escola
Comarca: Barcelonès
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - 4º ESO - BATX -
Descripció:

ACTIVITAT A L'ESCOLA – TALLER D'UNGÜENT DE PLANTATGE

Els monitors del Centre Excursionista de Catalunya es desplaçaran a la vostra escola per fer descobrir als infants l'antic ofici de les Trementinaires. La natura ens ofereix gran quantitat de plantes medicinals que els nostres avantpassats utilitzàvem per guarir diferents mals. Explicarem els infants alguns exemples d'aquestes plantes i confeccionarem en grup un ungu.ent cicatritzant amb una planta que podem trobar fins i tot a l'interior d'una ciutat.

Farem recol·lecció d'aquesta planta, "el plantatge", i el manipularem per a poder obtenir una pomada amb moltes propietats curatives. Com a punt final de l'activitat fins i tot els nens faran la seva pròpia etiqueta del medicament i se'n podran endur un pot a casa!!

DADES PRÀCTIQUES

*LLOC: A l'aula de l'escola (Província de Barcelona)

*ADREÇAT A: C.I., C.M., C.S., ESO i BATX.

*TEMPORADA: De març a juny

*HORARI: el taller te una durada de 3 hores aprox.

*MATERIAL DIDÀCTIC: tot el material específic del taller l'aporta el CEC

*RATI: 2 monitors per 50 nens

**L'activitat requereix sortir de l'aula amb els monitors del CEC per anar a recol·lectar la planta. En el cas d'estar interessats caldria visitar l'escola per a comprovar si hi ha disponibilitat de la planta a prop de l'escola.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
CEC
Població: Barcelona
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -