Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
Plànol

SETMANA BLAVA A LA MAR BELLA

Adreça : Avinguda del Litoral, s/n, 08005
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - CM - CS - ESO - BATX -
Descripció:

Instal·lació esportiva situada a peu de sorra entre les platges de la Mar Bella i Bogatell (Barcelona), on podeu gaudir d'una setmana d'esports a la natura sense sortir de Barcelona.

Edat: 8 a 16 anys.
Durada: 5 sessions de 4 hores.
Horari: 10 a 14 hores.
Inclou: material esportiu de Volley i Caiac, armilles salvavidades, vestits de neoprè, seguiment per radio, llanxa de suport i assegurances d´accidents.


L´objectiu d´aquesta proposta és que els alumnes aprofundeixin en el coneixement de dos esports de platja; el Caiac de mar i la Vela, tot realitzant un curs d´iniciació complert.
De cara a estimular l´aprenentatge dels alumnes i poder integrar aquesta activitat dins la programació lectiva, els monitors evaluaràn els coneixements adquirits al final del curs d´acord amb un criteri estandaritzat.
A més de la pràctica i promoció esportiva, sempre és present en les nostres activitats educatives el foment del coneixement de l´entorn marítim, alhora que es promouen actituts respectuoses vers el medi ambient.

WINDSURF
Aprenen a navegar amb la taula i la vela de windsurfing mentre remarquem especialment la seguretat a la mar.
Tot aixó d’una forma amena, divertida i molt dinàmica.
Intentaràn primerament d’aguantar-se de peu sobre la taula i tot seguit a orientar-se respecte del vent. És a dir, reconèixer d’on ve el vent, i com s´ha de colocar la vela per poder avançar.

CAIAC
L´activitat de caiac consta de quatre sessions de dues hores cadescuna ( la durada d´un curs d´iniciació)
Els alumnes aniràn adquirin els coneixements tècnics que els permetràn controlar el caiac amb autonomia i seguretat. Aquest aprenentatge es farà mitjançant jocs d´aigua, encaminats a que l´alumne descobreixi aquestes tècniques d´una manera divertida i dinàmica.

VELA
Els alumnes descobreixen el Catamarà, coneixen la seva nomenclatura, gaudeixen i controlen la navegació amb aquest tipus d´embarcació tot i mentre remarquen especialment la seguretat a bord, tot aixó d´una forma amena, divertida i molt dinàmica.

AULA DE MAR
Mitjançant tres temes principals ( Meterologia, Navegació i Biologia Marina ) introduïm a l´alumne en el món de la mar, li proporcionem uns coneixements bàsics de l´entorn marítim i del seu ecosistema, d´una forma didàctica i molt participativa.

VOLLEY-PLATJA
La jornada compta amb una classe de Volley-platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.
Finalment tot el que s´ha après es posarà en pràctica en un partit.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -