Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
Plànol

DIA BLAU CLAR (Caiac de mar + voley-platja)

Adreça : Avinguda del Litoral, s/n, 08005
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - CM - CS - ESO - BATX -
Descripció:

La Base Nàutica Municipal de la Mar Bella és una instal.lació municipal que te com a objectiu fonamental la cultura de la platja i dels esports nàutics. Es sitúa a peu de sorra, entre les platges del Bogatell i de la Mar Bella, a on es pot gaudir d´un dia d´esport a la natura amb els alumnes, sense sortir de Barcelona.


Edat: 8 a 16 anys.
Durada: 3 hores
Horari: matí o tarda
Inclou: material esportiu de Volley i Caiac, armilles salvavidades, vestits de neoprè, seguiment per radio, llanxa de suport i assegurança d´accidents.

Activitats:
CAIAC DE MAR
Els alumnes gaudeixen d’una hora i mitja d´esport natural a bord del caiac. Coneixen els elements del caiac, la tècnica bàsica de la palada, el control i la direcció de l´embarcació i les normes de seguretat.
Per realitzar aquesta activitat comptem amb caiacs d´iniciació, armilles salvavides i vestits de neoprè. L´activitat finaltza amb un partit de caiac - polo on els alumnes apliquen tot el que han après durant el bateig.

VOLLEY-PLATJA
La jornada compta amb una classe de Volley-Platja impartida pels monitors. Durant aquesta sessió els alumnes treballen els diferents tipus de cops, les diferents posicions sobre el terreny i la compenetració.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -