Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
8,3
Valoració basada en 22 usuaris
Navegar

Escola de mar d'Arenys de Mar

Tipus: Espais naturals
Adreça: Zona Portinyol, s/n, 08350
Població: Arenys de Mar
Comarca: Maresme
Transport públic:
Descripció:

El port d’Arenys de Mar, situat a la part nord de la costa del Maresme, allotja una important flota pesquera i acull, a més, embarcacions de recreació. Destaca per les nombroses activitats nàutiques que organitza.

La dàrsena esportiva està gestionada pel Club Nàutic Arenys de Mar, que té més de mig segle d’història. Disposa de 408 amarradors per a embarcacions de fins a divuit metres d’eslora i calat màxim de vuit. Tots compten amb aigua, electricitat, connexió wifi, vigilància 24 hores i servei de vestidors amb taquilles.

El club, allotjat en un curiós edifici que destaca en la part central del port, realitza nombroses activitats nàutiques. Té una reputada escola de vela i organitza regates de vela lleugera i de creuers, quasi cada cap de setmana durant tot l’any, a més de diferents competicions nacionals. També realitza activitats de pesca esportiva i motonàutica. Disposa de restaurant amb terrassa, piscina i una important biblioteca de temes nàutics.

En les instal•lacions del port hi ha una gran zona de varada, rampa, un travelift de 150 tones, benzinera, grua amb capacitat per a deu tones, aparcament, dos drassanes i nombrosos tallers i botigues nàutiques, a més de diversos bars i restaurants.

Des del mar, és fàcil de reconèixer pel gran edifici situat just darrere del port. La bocana té una amplada de 180 metres i una profunditat de vuit. Aproximadaament a 1,5 milles, en direcció sud, hi ha una piscifactoria ben senyalitzada. El moll d’espera es troba en un pantalà, just passant la bocana, on també hi ha la benzinera.

Activitats d'un dia
Escola de mar i Viatge amb Golondrina - Arenys de mar
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Veure activitat
Activitat nàutiques a Arenys
Nivells: - CM - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
8,5
Instal·lació

8,1
Vaixell

7,0
Instal·lació

8,7
Espai natural

8,2
Activitats

9,2
Monitors

Comentaris dels usuaris
05/06/2018
Sra. Maria Pilar

Ha estat una sortida agradable i profitosa pels nens i nenes

17/05/2018
Sra. Montse Carré Macià

Com escola, volem destacar la professionalitat, el bon tracte rebut per part dels monitors. Els hi vam fer saber el mateix dia de la sortida. Moltes gràcies per tot.

13/04/2018
Pepi

Tot ha estat força bé. Als nens/es els ha agradat el passeig en barca. També que els hi van donar alguna estrella de mar...

05/06/2017
Susana

El lloc triat per dinar es petit . Vam haver d'esperar nos a la platja..

26/10/2016
Àngels

Ens encanta aquesta sortida i la recomanem a tothom. Nosaltres la fem des de fa molts anys i sempre és un premi per als nostres alumnes. Gràcies per l'atenció i la paciència dels vostres monitors i pel passeig amb el Capità Hug.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -