Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
7,5
Valoració basada en 9 usuaris
Plànol Navegar

Mas d'en Pedro

Temàtica activitats: Escola de mar, Escola de cel
Adreça: c/, de Lloret, 6 Urb. La Gaviota, 08880
Població: Cubelles
Comarca: Garraf
Capacitat: 80 places
Descripció:

La Casa de Colònies Mas d'en Pedro és un lloc ideal per a les sortides de: grups de joves, esplais parròquies, centres esportius, corals, etc... La casa us ofereix:

• Sales tranquiles on poder descansar o fer reunions de treball,

• Espais amplis on poder fer jocs o activitats de lleure

L'Escola del Mar és el principal projecte educatiu del Centre d'Educació Ambiental Mas d'en Pedro i està dirigit als alumnes en les etapes infantils, primària, i secundària. Les activitats educatives es realitzen en una masia catalana del S-XVI, a Cubelles, molt propera a la platja del mateix nom, l'Estanyot del Mas d'en Pedro; lloc propici per a donar a conèixer el medi litoral i marí del Garraf. La presencia d'esculleres i zones de roca, fa que apareguin molts animals que han convertit aquests espais en els seus llocs de vida habitual, per la qual cosa són fàcilment observables, estrelles de mar, eriçons, cogombres de mar, crancs, etc... La seva proximitat a Vilanova i la Geltrú, permet també l'estudi de la presencia de l'home i l'explotació de recursos mariners a través d'activitats de pesca tradicional.

Els darrers canvis que ha patit el paisatge en aquest indret, sobretot a partir de la implantació d'activitats industrials, fa que els estudis de canvis de paisatge i llur interpretació, siguin molt enriquidors.

Per últim, la gran quantitat de recursos que disposa l'equipament, permet realitzar moltes activitats, que afavoreixen el contacte amb l'entorn i l'educació dels infants i joves en la seva relació amb el medi.


Distàncies

2 minuts del nucli urbà de Cubelles.

52 Km de Barcelona.


Serveis

• Colònies escolars amb activitats d'escola de mar o astronomia.

• Grups en general a partir de 30 persones.

 

Instal·lacions

La casa consta de:

• Habitacions de 4, 6, 8 llits. Edifici anexe (12 places).

• 1 Menjador.

• Pati interior de 600 m. totalment vallat.

• Sales-taller.

• Ping-pong.

• Equip de so i diapositives.

• Rocòdrom (a partir de 12 anys).

• Calefacció central.

• Aigua calenta.

• Piscina.

• Tir amb arc.

• BTT.

• Sala-taller de ceràmica.

• Submarí del Capità Nemo.

• Àrea de pic-nic.

• Adaptada per minusvàlids.

La casa esta dividida en 4 blocs amb un pati interior de 600 m2 completament tancat. A l'exterior existeix una zona de bosc amb la piscina. Trobem la casa o edifici principal, l'anexe adaptat, l'edifici de menjador i cuina i l'edifici anex d'activitats.

Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Piscina, Transport públic, Cases sense compartir
Activitats
Escola de mar
L´ESCOLA DEL MAR L'Escola del Mar é...
Veure activitat
Material de suport
Material de suport • Mitjans audi...
Veure activitat
Nits d'astronomia
Nits d'astronomia El projecte educa...
Veure activitat
Metodologia de treball
Metodologia de treball Assistir al ...
Veure activitat
Material Bàsic
MATERIAL BASIC (Llistat recomanat) Ro...
Veure activitat
Horari base
Horari base Aquest és l'horari que n...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
7,8
Instal·lació

5,1
Exteriors

8,2
Activitats

7,8
Monitors

8,6
Menjar

7,5
Neteja

Comentaris dels usuaris
20/11/2015
MARIONA

M'agradat molt la programació de les activitats. Una casa molt interessant amb programes d'escola de mar...

21/05/2015
Toñi Nieto

Tant el menjar com les instal.lacions són susceptibles de millorar però les activitats han estat molt bé i els nens les han gaudit.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -