Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
8,6
Valoració basada en 17 usuaris
Plànol Navegar

Mas Pagès

Temàtica activitats: Escola de natura, Centre esportiu de muntanya, Treballs de síntesis, Meteorologia
Adreça: Sant Esteve de Guialbes, 17468
Població: Sant Esteve de Guialbes
Comarca: Pla de l'Estany
Capacitat: 124 places
Descripció:

Mas Pagès pertany al poble de Sant esteve de Guialbes, a la comarca del Pla de l´Estany.

La casa està situada a 4 Km de la sortida de l´autopista AP-7, sobre la carretera que va del poble de l´Escala a Banyoles.

Mas Pagès va començar com a Escola de Natura, organitzant entre altres, estades per a escoles que es realitzen durant el curs acadèmic com a colònies escolars, una part de l'aprenentatge curricular dels infants aprofitant el moment d'estar en convivència fora de l'aula i en plena natura.

Mas Pagès és un centre de vacances en el que es troben diferents possibilitats d'allotjament. Allotjament col·lectiu per a grups i allotjament familiar en apartaments.

 

Distàncies

120 Km de Barcelona

20 Km de Girona.

4 Km de la sortida Nº5 de l´Autopista AP-7.

 

Serveis

• Colònies per a grups escolars amb activitats.

• Caps de setmana, famílies, asociacions...

• Activitats d´un dia.

• Escola de golf.

• Bungalows per famílies..

• Crèdits de síntesi

 

Instal·lacions

Mas Pagès és una masia restaurada, que disposa de 1500m2 edificats i de 50ha de terreny en el que hi han una sèrie d´instal.lacions pensades perque els nens i joves puguin treure el màxim profit de la seva estadaC

* Camp de futbol

* Pista de bàsquet i voleivol

* Piscina

* Pista d'aventura.

* Sales d´estar i sales tallers

* Calefacció central y aire acondicional

Disposa d´un camp de golf de par 3, en un recorregut de 18 forats, un camp de pràctiques, dos putting-greens i una zona on es pot practicar l´approach, la sortida de bunker, etc

En una edificació auxiliar hi han 4 apartaments independents perfectament equipats.

Mas Pagès, és un club federat, inscrit a la Federació Catalana de Golf i a l´Associació Catalana de PitchPutt.

Mas Pagès funciona des de fa 28  anys com a Escola de Natura, organitzant entre altres, estades per a escoles que es realitzen durant el curs acadèmic com a colònies escolars, una part de l'aprenentatge curricular dels infants aprofitant el moment d'estar en convivència fora de l'aula i en plena natura.

Mas Pagès disposa d'un equip de monitors en el lleure preparat per a realitzar qualsevol de les activitats que el centre proposa

Per a animar qualsevol grup de nens i nenes mentre els seus pares fan la sobretaula, juguen a golf, passen la tarda reunits en una de les nostres sales, etc ... El servei de monitors en estades familiars o de grups es pot contractar a l'hora de formalitzar el contracte.  Tots els llits disposen de roba de llit i nòrdic.

La casa té una capacitat màxima de més de 100 places.

Descomptes en els green-fees de golf pel fet d'allotjar-se a Mas Pagès.

En les colònies escolars, el servei de monitors estan inclosos en el preu.

Habitacions col·lectives tipus casa de colònies amb amples sales. Disposa de banys al voltant o dins de cada habitació. En règim de pensió complerta.

Tipus de Casa:
Casa Rural
Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Turisme familiar - cap de setmana, Piscina, Camps esportius
Activitats
Activitats per escoles
Presentació Escoles Mas Pagès va co...
Veure activitat
Festes d'aniversari
Festes d'aniversari i altres festes ...
Veure activitat
Àpats per a grups
Àpats per a grups   Orga...
Veure activitat
Activitats d'un dia
El Carnestoltes
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
8,8
Instal·lació

8,5
Exteriors

7,8
Activitats

8,9
Monitors

9,2
Menjar

8,2
Neteja

Comentaris dels usuaris
15/10/2018
Carles

Lugar precioso en con un golf y rodeado de bosque

18/05/2017
Imma

Ens ha agradat molt les condicions de la casa i, especialment, l'entorn. Els nens, nenes i mestres ens hi vam sentir molt a gust.

10/05/2017
Neus

Una casa de colònies en un entorn agradable, amb monitors competents, un menjar excel.lent i una atenció immillorable.

25/05/2016
Carme

-La zona exterior de joc és adequada per nens d'educació infantil. -Existència de menús per nens/es i adults amb intoleràncies alimentàries. -L'entorn proper era molt tranquil i bonic -Les habitacions estaven molt netes -Algunes estances disposaven de WC i dutxes interiors.

24/05/2016
Ester

Una casa amb un entorn molt bonic i cuidat i uns monitors molt amables i atents.

01/06/2015
Irene Teixidor

Vam trobar molt bonica l'activitat de fer bombolles.

11/05/2015
Mª Angels

No puc contestar la pregunta referent a l,explicació de les activitats per part dels monitors perquè les mestres no hi érem. Els jocs del monitor del matí del primer dia, en Joan, molt bé

27/04/2015
Pepa Tomàs

L'estada, donat que erem dos grups força diferents provinents de dues escoles però amb un projecte comú de compartir les colònies ha estat molt satisfactori per tots i ens hem sentit cuidats, acollits i mimats per tot el personal.

24/04/2015
Teresa Teixidó

Sempre que hem vingut a Mas Pagès hem estat en un ambient molt agradable.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -