Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
9,3
Valoració basada en 2 usuaris
Navegar

Marineland

Tipus: Parcs aquàtics
Adreça: Ctra. de Malgrat a Palafolls, S/N, 08389
Població: Palafolls
Comarca: Maresme
Transport públic:
Descripció:

Aqualand

Gaudeix de les nostres instal.lacions aquàtiques.

Exhibició de dofins

Sens dubte, els nostres dofins són les estrelles del parc.

En l'àmbit europeu, Marineland és pioner en la reproducció del dofí mular, amb més de 10 naixements a les nostres instal∙lacions.

Al nostre delfinari hi podreu apreciar, a més de salts espectaculars, aspectes molts interessants de la seva morfologia i de la seva interacció amb els seus entrenadors.

Exhibició de dofins: 12:30 i 17:00h

Show de Lleons Marins

Descobrir el divertits que són aquests animals.

Les nostres femelles de lleó marí ens faran passar una bona estona amb les seves habilitats desconegudes... Aquesta espècie de mamífer marí és originària de Califòrnia.

Amb les habilitats que tenen tant dins de l'aigua com fora i la seva capacitat d'aprenentatge, sorprenen tant als nens com als adults.

Show de Lleons Marins: 12.00h i 16:30h

Aviarium (aviari)

Aquesta nova instal∙lació ens permet contemplar, integrats totalment en el seu entorn, els colors i el vol lliure de més de 10 espècies diferents d'aus. Un espai lliure en què poden viure a la seva manera amb les millors atencions.

Feeding Time: 17:00h

Pingüins – Foques

Sens dubte, un dels animals més ràpids dins de l'aigua i més maldestres sobre terra és el pingüí de Humboldt, procedent del Perú i de Xile. Acostumats a viure en zones temperades, són animals monògams i que poden formar una parella per a tota la vida.

De fet, curiosament, el mascle i la femella comparteixen la tasca d'incubar els ous i criar els pollets.

A més, la visió subaquàtica d'aquesta instal∙lació et farà gaudir de la destresa d'aquesta bonica família de simpàtics pingüins, acompanyada per les entremaliades foques comunes (Phoca vitulina).

Feeding Time: 10:45h

Activitats d'un dia
Entrada lliure Marineland
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Veure activitat
Programa educatiu Infantil Marineland
Nivells: - Infantil -
Veure activitat
Programa educatiu Primària Marineland
Nivells: - CI - CM - CS -
Veure activitat
Programa educatiu Secundària Marineland
Nivells: - BATX -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,3
Instal·lació

Comentaris dels usuaris
07/06/2017
Anna

El parc està genial. Hem gaudit molt amb l'espectacle de dofins..

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -