Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
9,6
Valoració basada en 6 usuaris
Navegar

Can Bordoi

Tipus: Centre d'animals
Adreça: Can Bordoi, S/N, 08459
Població: Sant Antoni de Vilamajor
Comarca: Vallès Oriental
Transport públic: No
Descripció:

Som una petita explotació familiar de Sant Antoni de Vilamajor dedicada a la producció i comercialització de productes derivats de la llet de vaca i de la llet de cabra. Tenim una cabana d'unes 150 vaques lleteres i pel que fa a la llet de cabra l'adquirim a ramaders de la zona.

Podríem dir que fou al 1985, any en què vam començar amb la pasteurització i envasat de la llet fresca de vaca quan la formatgeria va tenir els seus inicis, per bé que encara no es produïen formatges ni matons.

Però el què passa: comences a comercialitzar un producte i la gent te'n demana d'altres; fou així, degut a la insistència dels nostres clients que vam començar a elaborar mató i formatge fresc de vaca en petites quantitats, amb l'olla que qualsevol pot tenir a casa seva. Mica en mica el tema va anar quallant fins que ens vam veure obligats a ampliar les instal.lacions.

D'aquesta manera el 1996 ja estàvem treballant amb llet de vaca i amb llet de cabra i produint una àmplia gamma de productes tant d'una llet com de l'altra.

Així mateix seguim treballant any rera any per continuar ampliant la nostra varietat, perquè el consumidor pugui gaudir dels productes artesans i naturals que elaborem a la formatgeria.

Activitats d'un dia
La Granja i el Mató
Nivells: - CM - CS - ESO -
Veure activitat
La granja i el formatge
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Veure activitat
La Granja H2O
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Veure activitat
La Granja i Taller + H2O
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,5
Instal·lació

9,3
Instal·lació

9,8
Activitats

9,8
Monitors

Comentaris dels usuaris
24/05/2019
Anna

Estem molt satisfetes amb les activitats, ja hem vingut altres vegades i sempre ha anat tot molt bé!

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -