Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
8,6
Valoració basada en 1 usuari
Navegar

Bosc Aventura Salou

Tipus: Parcs temàtics
Adreça: C. Barbastre, 15, 43840
Població: Salou
Comarca: Tarragonès
Transport públic:
Descripció:

Des del mes de juliol de 2011 la província de Tarragona compta amb noves instal·lacions per gaudir d'activitats a l'aire lliure entre els arbres, d'una manera divertida i alhora segura. Aquestes instal·lacions es diuen Bosc Aventura, situat al centre de Salou, al carrer Barbastre número 15.

Aquest parc multiaventura d'oci familiar consta de més de 8000m2 de superfície, on podrà trobar circuits de tirolines, paintball i molt més.

Un total de 4 circuits, 55 jocs diferents pels arbres, 8 tirolines de fins a 80m i una alçada de fins als 10m.

On els nens a partir dels 3 anys poden divertir-se amb diferents jocs al costat dels seus pares/mares. Pels nens més grans tenim altres circuits a partir dels 3m d'altura i pels més atrevits i adults el circuit més difícil del parc, amb una alçada de gairebé 10m en el punt més alt i una tirolina de més de 80m.

També tenim una zona de paintball amb dos camps i una superfície total d'uns 2000m2, on poder realitzar batalles amb amics, familiars o per desprendre’s de l’estrès de la feina. També disposem d'un rocòdrom d'entrenament, en el qual els que vulguin venir a escalar a Salou, ara ja ho poden fer.

Disposem d'una zona de pícnic on celebrem els aniversaris, comiats de solter/a, teambuilding per a empreses… i màquines de refrescs, cafè, petits mossos i gelats a l'estiu.

Tenim una altra zona espaiosa on preparar gimcanes per a equips i taules per a esdeveniments per a grups nombrosos.

ACTIVITATS LÚDIC-EDUCATIVES PER ESCOLES

4 Circuits de tirolines t'estàn esperant.

Bosc Aventura es un parc d’aventures situat al centre de Salou, on no només oferim activitats d’aventura sinó que també oferim activitats i taller d’oci per a escoles.

Activitats d'un dia
Proposta 1: Circuits d’aventura amb ponts i tirolines
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Proposta 2: Circuits d’aventura amb ponts i tirolines + Minigolf
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Proposta Circuits d’aventura amb ponts i tirolines + Gincama
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Proposta 4: Circuits d’aventura amb ponts i tirolines + Carrera d’Orientació
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Proposta 5: Circuits d’aventura amb ponts i tirolines + taller de plantes medicinals i aromàtiques
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,0
Espai natural

8,8
Activitats

8,0
Monitors

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta instal·lació.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -