Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
9,7
Valoració basada en 61 usuaris
Plànol Navegar

Aventurina

Tipus: Masies d'activitats
Adreça: Masia Can Fusteret, 08480
Població: L'Ametlla del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Transport públic: No
Descripció:

El món del vidre

Reserves de grups: Imprescindible reserva prèvia.

Tels 902 196 240 ó 679 449 753

AVENTURINA ha nascut de la inquietud de portar l'ofici del vidre a l'abast de tothom, i fer docència d'aquest ofici artesanal i artístic.

L'ofici del vidre, fins fa poc era a l'abast de poca gent, ja que les exigències tècniques no permetien la seva fàcil difusió; però això, amb els avanços tècnics i científics actuals, ha canviat i ara es possible, de moment en la tècnica de Fusing o vitrofusio, portar-ho a terme.

No cal dir que AVENTURINA està treballant en l'actualitat, a adaptar totes les altres tècniques del vidre, per tal de difondre l'ofici del vidre en totes les seves modalitats.

AVENTURINA, per aconseguir tot això treballa estretament amb els millors mestres artesans del país, ja que ells son la font de saviesa de l'ofici del vidre.

La Casa de Vidre

La Casa de Vidre (can Fusteret) és en una petita masia del S XII rehabilitada per a fer-hi activitats relacionades amb el món del vidre.

Instal·lacions

 • Capacitat per a 100 persones
 • 1 sala taller 70m2
 • 1 sala repòs 54m2
 • 1 bodega 25m2
 • 1 terrassa 70m2
 • 1 sala vidre polivalent. (wifi)
 • zona d'esbarjo amb umbracle 1ha

Centres Educatius

Les estades d'un dia consiteixen en un taller creatiu amb circuit d'activitats d'aprenentatge i jocs cooperatius dirigits.

Cada taller té el seu circuit i els seus jocs d'aprenentatge específics.

A l'estona d'esbarjo, hi han diferents opcions d'activitats per a cada edat que els nens/nes escullen lliurement.

Natura, música, obsevació, dibuix, bales...

Tallers:

 • Taller de vidre fos
 • Taller de vidre glaçat
 • Taller de seda pintada
 • Taller de seda pintada

Nivells educatius

Infantil, primària, secundària i Batxillerat

Activitats d'un dia
Aventurina - Taller de vidre
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Taller de ceràmica (Fang)
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Taller de galetes
Nivells: - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Taller de seda pintada
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
El Pot de vidre
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,1
Instal·lació

10,0
Exteriors

9,6
Activitats

9,5
Monitors

10,0
Menjar

10,0
Neteja

Comentaris dels usuaris
11/04/2019
Olga

És una activitat molt adequada i molt ben gestionada pels monitors i la responsable de la casa. Tenen molt en compte la diversitat dels alumnes.

03/04/2019
Laia

Ens agraden molt les activitats de Can Fusteret i per això cada any repetim.

27/02/2019
Olga

Us recomanen aquesta sortida, està molt Ben organitzada, amb diversitat d'activitats i amb un resultat (platet de vidre realitzat pels alumnes) que als infants i a les families els agrada molt! Nosaltres cada any repetim a P4 la ceràmica amb en Kandinsky i a P5 amb el taller del vidre.

19/12/2018
Carme

Era la primera vegada que venia. Va ser una sorpresa molt gran veure que no només fèiem taller sinó que es feien altres activitats relacionades amb el vidre. Em va encantar l’organització. Taller super ben organitzat, els nens/es molt contents. L’entorn no el vam gaudir gaire perquè ens va ploure.

17/12/2018
Meritxell

Comparant de l'any passat estem molt més contents. Han fet més activitats i millor organitzades.

07/12/2018
Cristina

Les activitats i el tracte, tant amb els alumnes com professors, és excel.lent.

28/05/2018
Srta. Silvia montes

Ens ha encantat!

04/05/2018
Srta. Noemi

El tracte exccel·lent, com sempre. Les activitats molt maques, per aprendre i divertir-se.

24/04/2018
Laia

Repteim cada any perquè ens agraden molt els tallers i el tracte del personal que hi treballa.

19/04/2018
Naira

Fa 6 anys que anem a Can Fusteret i estem encantats. El tracte és magnífic i els professionals molt atents i competents amb els infants. Les activitats són molt adequades per l'edat.

14/05/2017
Judith

Els nens han gaudit molt amb totes les activitats. Mentre reciclaven materials diversos, quan jugaven per equips fent punteria o quan trituraven el vidre per reutilitzar-ho. A més han estat encantats de poder fer una safateta de vidre i amb pintures de colors que després serien per a ells. Els ha encantat tot! Felicitats Aventurina per la feina ben feta!

05/04/2017
Núria

Repetirem l'any vinent!

05/04/2017
Montse

Venim desde fa 4 anys i ens agrada molt com ho organitzeu i com plantegeu totes les activitats. Moltes gràcies pel tracte

02/12/2016
Yolanda

Una activitat molt entretinguda i una bona organització.

26/10/2016
José

Molt interessant. Les activitats estan adaptades a totes les edats perfectament. Totalment recomanable.

06/05/2016
Mª del Mar Garin

Una vegada més hem gaudit plenament de l'activitat del Taller de Vidre amb els nens/es de 1r . Trobem que és una activitat molt complerta ja que es treballa des de picar vidre fins a la realització del treball individual i la importància del reciclatge. També ens ha agradat molt l'activitat de música amb ampolles d'aigua.

22/04/2016
Bea

Els monitors ja ens esperàvem quan vam baixar de l'autobús. En tot moment van estar molt preocupats pels alumnes, fent-se càrrec de les activitats i explicant-les amb molta claretat. El lloc on està la casa és fantàstic i el treball amb vidres que vam realitzar va ser molt apropiat a l'edat dels nostres nens (3r de primària). Al día següent ens van portar regalets amb les feines fetes al taller de vidre. Nens i profes encantats.

19/04/2016
Núria

Tot molt bé, les activitats fantàstiques, l'entorn molt maco i tot molt ben organitzat.

05/04/2016
Naira

La casa ofereix un ventall ampli d'activitats plàstiques interessants i molt adequades pels alumnes de cicle inicial.

20/11/2015
Mª del Mar

Com ja fa des d'uns quants cursos l'experiència als tallers de Can Fusteret ha estat molt satisfactòria. Pels alumnes és una ocasió de realitzar una activitat de plàstica amb uns materialsi tècniques diferents a les de l'escola, així com de gaudir d'un bon dia a la natura. El tracte i la professionalitat dels qui s'encarreguen és excel.lent. De ben segur que tornarem!

04/05/2015
Neus

És una casa genial, nosaltres ja hem fet un ou de pasqua i una bola de Nadal, tot en vidre. Són unes activitats molt diferents i molt maques per els nens. El tracte per part de les persones de la casa és exquisit. Molt recomanable.

03/05/2015
Mª del Mar

Valorem molt positivament l'organització de les activitats , el seu atractiu i la selva adequació a l'edat de l'alumnat, així com el tracte dispensar a l'equip de mestres..

28/04/2015
Carme Arjona

Creiem que les activitats han estat molt ben plantejades pels nens i nenes de 4 anys, i així com la seva organització a l'hora de realitzar-les.

12/04/2015
Naira

És un taller molt adient i atractiu pels nens i nenes. Els monitors tenen molt clars els objectius i l'organització de la casa és molt correcta. Tots vam gaudir molt de l'experiència!

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -