Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
8,4
Valoració basada en 10 usuaris
Navegar

Àster

Temàtica activitats: Escola de mar, Aventura, Centre esportiu de mar, Centre esportiu de muntanya
Adreça: Carrer B Poblado Hifrensa, 43890
Població: Hospitalet de l’Infant
Comarca: Baix Camp
Capacitat: 183 places
Descripció:

Alberg esportiu ÀSTER

L'Hospitalet de l'Infant és un nucli de població que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, situat al sud de la província de Tarragona.

El municipi ofereix un paisatge únic pel seu contrast, mar i muntanya, al bell mig de la Costa Daurada.

L'Alberg Àster compta amb un complex exportiu amb espais dedicats a la pràctica de diferents esports: piscina coberta, pistes de tennis, pàdel i camp de futbol de gespa artificial.

L'Alberg disposa de 40 habitacions (de 2 , 4 o 6 places), totes elles equipades amb bany individual (7 d'aquestes situades a la planta baixa i amb bany adaptat). La capacitat total de l'alberg és de 183 places.

A més, el municipi posa a l'abast dels visitants un gran ventall de propostes lúdiques i culturals.

L'Alberg Esportiu Àster va ser construït a principis dels anys setanta, juntament amb la resta d'edificis que conformen el poblat d'Hifrensa (actual Urbanització Hifrensa), de la mà de l'arquitecte Antonio Bonet Castellana.

La capacitat màxima de l'Alberg és de 183 places, distribuïdes en un total de quaranta habitacions (de dues, quatre o sis places), totes elles equipades amb bany interior. A més, set d'aquestes habitacions es troben situades a la planta baixa i tenen el bany completament adaptat.

L'Alberg compta amb un gran ventall de serveis perquè els nostres clients, ja siguin escoles, famílies, grups... puguin gaudir d'uns dies en un acollidor i agradable ambient.

La zona en la què es troba l'Alberg té un complex esportiu molt ric: piscina coberta, gimnàs, sales d'activitats dirigides, pistes de tennis, pistes de pàdel, camp de gespa artificial... Els usuaris de l'alberg tenen descomptes especials en la utilització de les nostres instal·lacions esportives.

A més, el municipi ofereix a tots els visitants gran varietat d'activitats d'aventura: vela, golf, caiacs, windsurf, pàdel surf, senderisme, escalada, hípica, tir amb arc, i posa a l'abast tots els serveis municipals.

INSTAL.LACIONS ESPORTIVES:

  • Camp de futbol l'Arenal
  • Piscina coberta amb gimnàs
  • Port Nàutic
  • Pista Nova Llum
  • Complex Esportiu Vandellòs
  • Complex esportiu Masboquera
  • Complex esportiu Masriudoms
  • Zona esportiva Mestral
  • Complex esportiu Àster
Tipus de Casa:
Alberg
Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Turisme familiar - cap de setmana, Piscina, Camps esportius, Camp de gespa
Activitats
Activitats esportives nàutiques
L’Hospitalet de l’Infant forma par...
Veure activitat
Activitats esportives de muntanya
Activitats esportives de muntanya ...
Veure activitat
Altres activitats esportives
Altres activitats esportives Futb...
Veure activitat
Activitats culturals
Història i cultura a l’Hospitalet d...
Veure activitat
Activitats al medi marí
Com es diu aquest peix?   En aq...
Veure activitat
Itineraris de natura
Itinerari de natura de la Rojala-Platj...
Veure activitat
Activitats i tallers sobre les energies
Visita al Parc Eòlic les Colladetes (...
Veure activitat
Tallers i curses
Taller de llata Aquest taller consi...
Veure activitat
Activitats de nit
Buscant els lluminosos! Joc de pistes...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
8,4
Instal·lació

8,0
Exteriors

8,4
Activitats

8,9
Monitors

8,1
Menjar

8,4
Neteja

Comentaris dels usuaris
09/05/2018
Sra. Alexandra Ferrer

Des de l'escola La Miranda, volem agrair el tracte tan familiar i encantador que vam rebre durant la nostra estada. La preocupació que van demostrar per la neteja, l'alimentació i sobretot pel benestar dels nostres alumnes és un dels majors valors d'aquest alberg. Les instal·lacions són correctes i l'entorn ofereix possibilitats de gaudir d'activitats de tot tipus. Moltes gràcies per tot!

11/05/2016
Patrícia Salvatella

No vam poder realitzar les activitats que havíem programat però el pla B va estar força bé.

21/07/2015
Marta

Ens hem trobat molt bé a la casa!

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -