Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
9,8
Valoració basada en 1 usuari
Navegar

Aquopolis

Tipus: Parcs aquàtics
Adreça: Passeig Pau Casals, 65, 41481
Població: Vila-seca (La Pineda)
Comarca: Tarragonès
Transport públic:
Descripció:

El delfinari de Aquópolis, Costa Daurada, ofereix un programa educatiu que combina aprenentatge i exhibició de mamífers marins per als grups escolars. El programa de l'excursió comença amb una breu explicació sobre dues de les més entranyables i intel·ligents espècies marines que reuneix el parc, dofins i lleons marins. A continuació els nois poden gaudir d'una exhibició de sincronització i acrobàcies i finalitzem el programa amb xerrades educatives adaptades a cada un dels cicles formatius i impartides pel nostre equip de biòlegs. Per completar la jornada, es fa lliurament de material de suport per al professor i didàctic per als alumnes.

Una de les millors experiències escolars per als alumnes són, sens dubte, les excursions que es fan amb els companys de classe, ajudant així als estudiants a sociabilitzar en un entorn diferent a l'escola mentre passen una jornada divertida i relaxada ..

Els grups també disposaran de les instal·lacions per gaudir de l'esmorzar i els àpats i del parc aquàtic.

DELFINARI

Interaccions

Descobreix les interaccions que pots fer al Delfinari de Costa Daurada i coneix de prop els dofins i lleons marins amb les nostres xerrades educatives.

Exhibicions

Descobreix l'espectacular Delfinari de Aquopolis Costa Daurada, única instal·lació d'aquest tipus en tota la costa Daurada. No deixis d'assistir a l'exhibició on, a més de passar una estona entretinguda, aprendràs més sobre aquests meravellosos i simpàtics animals marins i la importància de tenir cura del medi ambient per ajudar-los.

Dofins i lleons maríns

Vine a conèixer els nostres dofins pertanyents a l'espècie Dofí Mular o Nas de Botella: Brisa, Betty, Maria, Naia, Arion i Aiko; i els nostres Lleons Marins de la Patagònia: Maca, Gala, Lluna, Afro i Tau (nascut a Aquopolis "Costa Daurada").

La reserva de la visita es concretarà amb antelació.

RESERVES 977 666 433

Activitats d'un dia
Aquopolis - Espectacle de dofins
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,8
Instal·lació

Comentaris dels usuaris
27/05/2016
MARIONA

Fantàstic espectacle de dofins. Una experiència enriquidora pel nens.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -