Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
9,9
Valoració basada en 2 usuaris
Navegar

Allotjament Rural La Teula

Adreça: Carretera, 19, 43713
Població: Sant Jaume dels Domenys
Comarca: Baix Penedès
Capacitat: 7 places
Descripció:

www.lateula5.wixsite.com/mysite

Lloguer íntegre de la casa

Sant Jaume dels Domenys destaca perquè conserva les restes d'un aqüeducte romà, l'obra hidràulica de més interès que es conserva al Penedès. Segons sembla va ser construïda per dotar d'aigua la gran vila romana, situada on avui hi ha la masia dels Arcs. La data probable seria la del segle IV o V de l'era cristiana. Actualment es conserven tres trams, d'un, dos i tres arcs, respectivament, amb una altura de quatre metres i una longitud total de 12,7 metres.

Sant Jaume dels Domenys està situat a la zona centreoriental de la comarca. Es recolza en els contraforts de la serra del Montmell i s'estén a les terres planes de la depressió central. Pertany al partit judicial del Vendrell. Apareix documentat amb el nom de Vila Domenio en l'any 938, per la qual cosa es creu que el poble té un origen romà. Segons sembla, en l'època medieval el poble formava part de la ruta que portava als pelegrins que anaven a mostrar la seva devoció a Santiago de Compostel·la.

L'agricultura i la ramaderia són les activitats econòmiques principals. Els principals cultius són la vinya, els cereals, les oliveres, els ametllers i els garrofers, i hi ha granges avícoles, de porcs i de vedells, a més del bestiar oví.

EQUIPAMENTS

Casa de poble totalment reformada. Ubicada al centre del poble de Sant jaume dels Domenys, amb molt bon accés per la AP-7.
La casa disposa de:

 • Menjador-sala d’estar
 • Cuina
 • 2 habitacions dobles
 • 1 habitació triple
 • 1 habitació individual
 • 2 lavabos complets
 • Pati exterior amb barbacoa

DISTÀNCIES

 • A 69 Km de Barcelona
 • A 50 km de Tarragona
 • A 60 km de PortAventura i Ferrari Land
 • A 36 Km de Sant Sadurni d'Anoia

SERVICIOS

 • Transllats a l'aeroport del Prat i Reus
 • Transllats a l'Estació RENFE (3Km)
 • Gestió entrades PortAventura
 • Servei de massatges
 • Suministrament de llenya per la barcaboa
 • Piscina Municipal
Tipus de Casa:
Casa Rural
Serveis:
Dret a cuina, Turisme familiar - cap de setmana, Cases sense compartir
Activitats
LLOCS D'INTERÈS
Restes Aqueducte Romà (Sant Jaume d...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
9,8
Instal·lació

10,0
Neteja

Comentaris dels usuaris
04/03/2019
Antonia

Nos ha encantado!!! Una casa antigua del año 1900 totalmente revovada por dentro. La casa está en el centro del pueblo, lo que hace que estés en un ambiente rural pero dispongas de servicios a mano sin necesidad de coger el coche. Tiene un pequeño patio con barbacoa donde hemos pasado la mayor parte del fin de semana. El trato con los propietarios ha sido excelente, pendiente de nostros en todo momento para cualquier cosa que pudieramos necesitar. No descartamos repetir proximamante.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -